top of page
2E8C6ADB-CDA0-4923-8F50-DF545290ACD0.png

Ademcirkel door Evelyn en Suzanne

Verbonden ademhaling, ook bekend als connected breathing of holotropisch ademen, is een ademhalingstechniek die wordt gebruikt in verschillende vormen van ademwerk en ademtherapie.

 

Met deze bewuste ademhaling verbinden we de inademing en de uitademing aan elkaar zonder pauzes tussen de inademing en de uitademing. Dit betekent dat de ademhaling een vloeiende, verbonden cyclus vormt, zonder onderbrekingen.

 

Bewust verbonden ademen is een krachtige practice om emotionele spanningen los te laten, stress te verminderen en het bewustzijn te vergroten. Het wordt gebruikt om een diepere verbinding met het lichaam en het zelf te bevorderen. Verbonden ademhaling brengt je uit het hoofd en in je lichaam. Lang vastgehouden spanning en stress kan worden losgelaten en de energie kan weer vrij stromen door het lichaam.

 

Tijdens de les zullen we samen een aantal rondes bewust verbonden ademen en eindigen met een langere savasana.

Evelyn is naast haar werk in de jeugdzorg werkzaam als Ademcoach- en trainer, en Reiki Master. De adem is een medicijn die het natuurlijk herstel en balans in onszelf kan vergrootten. Onze adem is een anker waar we altijd op terug kunnen vallen voor rust en herstel, maar ook voor energie en kracht. Tijdens de verbonden ademhaling les laat Evelyn je graag kennismaken of opnieuw verbinding maken met de magie van onze adem en
jouw innerlijke kracht. Omdat iedereen deze kracht al bezit!

Suzanne is therapeut en yogadocent. In 2011 behaalde ze haar diploma WellnessCoaching (nu Holistisch Coach), waarbij Ademwerk een groot onderdeel vormde.

Samen houden Evelyn en Suzanne liefdevol de ruimte open voor iedereen.

Voor wie?

Deze ademles is niet aan te raden voor mensen met epilepsie, hartproblemen, hoge bloeddruk, PTSS of psychose, zwangerschap en recente operaties. Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het beoefenen van verbonden ademhaling of andere intensieve ademhalingstechnieken advies in te winnen bij een medische professional, vooral als er sprake is van een bestaande medische aandoening.

Wanneer?

Zaterdag 18 mei van 14:00 - 16:00.

Kosten?

De kosten voor de ademcirkel zijn € 50.

Koop je ticket hier.

bottom of page