top of page
6202BD5D-729F-4FFD-BA55-20484090C4F5.png

Carlijn van Mosselveld

Carlijn is al van jongs af aan actief met bewegen, ze beoefent gymnastiek en dans vanaf haar 4e jaar.

Op haar 11e werd ze aangenomen op de Dansacademie en van daaruit ontwikkelde ze zich tot het professionele dansveld. Later voegde ze acteren en zingen toe en was ze een aantal jaren een musicalartiest.

 

Na een carrière op het podium besloot ze een carrièreswitch te maken en kwam ze terecht bij The Little Gym waar ze kinderen en hun ouders alles leerde over de ontwikkeling van kinderen door middel van speelse gymnastieklessen. Ze is 13 jaar docent geweest bij The Little Gym en heeft zich ook ontwikkeld in de rol als algemeen directeur van The Little Gym Amsterdam.

 

Ongeveer 12 jaar geleden kwam yoga in haar leven en sindsdien beoefent ze allerlei yogastijlen. Met haar achtergrond in gymnastiek en dans voelde yoga meteen als thuiskomen. Om haar eigen beoefening te verdiepen volgde ze een Hatha Vinyasa Teacher Training en werd ze meteen verliefd op het geven van yoga. Ze zal altijd een student en een leraar blijven, want yoga is een nooit eindigend verhaal waar er altijd meer te leren valt.

 

De opleiding yin en fasciatherapie staat voor dit jaar al op haar agenda. In januari 2023 is ze ook begonnen met een studie voor danstherapeut en haar doel is om alles wat ze leert te integreren in haar lessen. Het woord ‘yoga’ betekent ‘eenheid’ en haar manier van lesgeven is gericht op het vinden van die eenheid tussen lichaam en geest, het creëren van balans. Carlijn wil dat iedereen die bij haar les komt zich krachtig en sterk voelt en meer verbonden is met het lichaam, de geest en de innerlijke wereld.

bottom of page