top of page

Foto: Harold Pereira

Livestream Workshop Healthy Hips ;

align, refine with Leah Kline

Leah Kline geeft een masterclass over de heupen bij Studio Reyn!
 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de heupen, of je nu yogastudent bent of leraar.

Wat?

Het heupgewricht is een complex gewricht bestaande uit dijbeen, bekken en onderrug. Door onze hedendaagse activiteiten van zitten en staan raakt dit gebied vaak uit balans. Veel mensen hangen in hun heupgewricht en zodra zij dan hun bilspieren gaan gebruiken, ontstaan klachten in de onderrug of in het heupgewricht.

 

Over het algemeen is het creëren van ruimte de oplossing hiervoor. Veel yogalessen gaan te snel om de houding goed uit te lijnen, de benen, bekkenbodemspieren en buikspieren te gebruiken en pijnvrij te zijn.

 

In deze workshop geeft Leah anatomie en energetische richting (volgens bio mechanics) en geeft bruikbare informatie om dit complexe gewricht goed uit te lijnen, ruimte te creëren en op een natuurlijke manier te ondersteunen. Je zult verrast zijn welke spieren je gaat ontdekken waarvan je het bestaan niet wist! En je zult ontdekken welke spieren gespannen zijn vanwege overmatig gebruik!!!

Je krijgt een deel anatomie met praktische oefeningen, gevolgd door een yogales onder de supervisie van een ervaren docent.

Leah geeft al 16 jaar les en is deskundige op gebied van correcte alignment door haar Amerikaans training in Anusara, Iyengar, Ashtanga Vinyasa, psychologie, anatomie en kineosologie, zang en dans. 

Dit brengt zij op een beeldende manier met een vleugje humor. 

Wanneer?

Zondag 10 mei van 15:00 - 17:00

Kosten?

€ 40.

Je bent verzekerd van een plek als je van tevoren hebt betaald. Boek hier.

Voor vragen stuur een mail naar suzanne@studioreyn.nl

bottom of page