Foto: Harold Pereira

Healthy Hips - align, refine with Leah Kline

Leah Kline geeft een masterclass over de heupen bij Reyn voor Lichaam en Geest!
 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de heupen, of je nu yogastudent bent of leraar.

Wat?

Het heupgewricht is een complex gewricht bestaande uit dijbeen, bekken en onderrug. Door onze hedendaagse activiteiten van zitten en staan raakt dit gebied vaak uit balans. Veel mensen hangen in hun heupgewricht en zodra zij dan hun bilspieren gaan gebruiken, ontstaan klachten in de onderrug of in het heupgewricht.

 

Over het algemeen is het creëren van ruimte de oplossing hiervoor. Veel yogalessen gaan te snel om de houding goed uit te lijnen, de benen, bekkenbodemspieren en buikspieren te gebruiken en pijnvrij te zijn.

 

In deze workshop geeft Leah anatomie en energetische richting (volgens bio mechanics) en geeft bruikbare informatie om dit complexe gewricht goed uit te lijnen, ruimte te creëren en op een natuurlijke manier te ondersteunen. Je zult verrast zijn welke spieren je gaat ontdekken waarvan je het bestaan niet wist! En je zult ontdekken welke spieren gespannen zijn vanwege overmatig gebruik!!!

Je krijgt een deel anatomie met praktische oefeningen, gevolgd door een yogales onder de supervisie van een ervaren docent.

Leah geeft al 16 jaar les en is deskundige op gebied van correcte alignment door haar Amerikaans training in Anusara, Iyengar, Ashtanga Vinyasa, psychologie, anatomie en kineosologie, zang en dans. 

Dit brengt zij op een beeldende manier met een vleugje humor. 

Wanneer?

Zondag 8 april van 15:00 - 18:00

Kosten?

€ 40 en € 35 voor vroegboekers als je boekt vóór 8 maart 2018.

Je bent verzekerd van een plek als je van tevoren hebt betaald. Dat kan in de studio voor of na de yogales.

Na bevestiging van je inschrijving kun je het bedrag overmaken naar NL44 RABO 0166 4292 44 t.n.v. Reyn voor Lichaam & Geest o.v.v. Leah.

Waar?

Reyn voor Lichaam en Geest op Zeeburgerpad 74.

Meld je hier aan.

Voor vragen stuur een mail naar suzanne@reyn-amsterdam.nl

Follow us