Léah.jpg

Léah Kline

Léah Kline is een gecertificeerde 500-urige Anusara ® professor in Hatha Yoga, "Continuing Education" geregistreerde yogaleraar, CE-RYT, artiest, zanger, dichter Léah, gevestigd in Amsterdam, werkt als een onafhankelijke leraar en mentor die yogalessen, masterclasses, trainingen, mentorschappen, retraites en Savasana-concerten aanbiedt voor studenten, docenten en studio's.

 

Ze is een professionele jazzvocalist en uitvoerend artiest en heeft een Bachelor of Fine Arts-graad, gespecialiseerd in beweging. Met 30 jaar leservaring heeft ze een diep en intuïtief begrip opgebouwd van het menselijk lichaam in beweging, de vibrerende effecten van geluid en stilte op het lichaam en als hulpmiddel voor genezing. Ze dankt haar gecombineerde ervaringen/kennis** voor haar vermogen om uit te leggen hoe het menselijk lichaam aan te raken en naar zijn natuurlijke energie te leiden en om tekenen van organische beweging, weerstand en energetische richtingen te herkennen. ** (in Anatomie, Fysiologie, Kineseologie, Blessurepreventie, Yogatherapie, Martha Graham Training, Contactimprovisatie, Massagetechnieken, Universal Principles of Alignment ©, Partnerwerk in yoga en dans, Psychologie, Zang & Traumawerk). Auteur van het boek ~The Little Savasana Book (2022) & Co-schrijver met Johan Noorloos voor ~ Het Nieuwe Yogaboek (2014)Yang Asana Technique).

Door al haar trainingen en jaren van lesgeven heeft zij alle verschillende lichaamstypes leren begrijpen. En van elk van hen iets nuttigs genomen. Zij biedt in haar lessen opties aan, zodat minder ervaren en meer ervaren studenten op hun eigen niveau kunnen werken. Ze merkt dat dit mensen helpt om naar hun lichaam te luisteren en keuzes te maken die bij hen passen. Zo leer je verschillende niveaus te volgen en weet je wanneer je een pauze moet nemen en wanneer je door moet gaan.

 

Terwijl zij je begeleidt door verschillende yogahoudingen (asana's), pranayama (ademhalings)technieken en correcte uitlijning, brengt ze op haar toegankelijke en inspirerende wijze de yogafilosofie en maakt ze je bewust van de waarnemer, je intuïtie en dat gevoel van heelheid & levendigheid dat bij het dagelijkse leven hoort.. Thema's je het meest terugvindt in haar lessen zijn: Authenticiteit, Waarheid, Dankbaarheid, Mededogen, Geduld, Vrede, Vreugde en Liefde.