top of page
1442a098-bf29-45d4-9283-db651d809bd4_edi

Recording Core Sundays - 

Last Masterclass Full Alignment met Léah Kline 

"Onze tijd nemen. Voelen is een van de grootste geschenken die we onszelf kunnen geven in deze gehaaste samenleving.

En nu in dit isolement tijdens de corona-crisis komt ons eigen aandeel naar voren in deze gehaaste maatschappij dat we onze vrijheid niet voelen. 

 

Deze les zal een mooie, goed afgeronde les zijn die de staande houdingen, het core-werk, de gezonde heupen, de handbalansen, zelfs de achteroverbuigingen omvat. Er zullen opties zijn voor meer gevorderden en opties voor de echte beginners en ik zal je laten hoe je je innerlijke kracht kunnen vinden door middel van de energiepoorten. De les duurt 2 uur, maar deze zal voorbij vliegen alsof het maar één uur was (dat hoop ik). Vanwege het feit dat hoe meer verbonden je met jezelf bent, hoe tijdlozer je wordt.

 

Ik hoop alle aanwijzingen op te nemen die je van mij hebt geleerd. Muscular energy, organische energie. Spiraling in en uit. verbreding, verzachting. Alle dingen waar we het over hebben gehad en de vreugde om in het menselijk lichaam te zijn als een uitdrukking van goddelijke energie.

 

Wie biedt een les van 2 uur aan. Met "Kick ass" bedoel ik dat ik je energie zal vergroten.  Je hart sneller laat kloppen, je wordt ondersteboven gezet, binnenstebuiten gekeerd, uitgerekt en je zult je kracht vinden.  Je ontvangt een diepe meditatieve savasana zodat je me zult herinneren en jezelf helemaal zult ervaren. 

 

Wat een geweldige manier om isolatie te beëindigen. Fingers crossed."

Léah Kline.

 

Voor wie?

Of je een of meerdere workshops hebt gevolgd of geen enkele, de workshop is geschikt voor iedereen. Je kunt de workshop zien als opfrisser van de voorgaande. Maar je kunt het ook zien als een yogaworkshop die de verschillende houdingen onder de loep neemt vanuit het perspectief van de spirals uit de  Anusara yoga en de bandha's. 

Wat?

Wat zijn de spirals en bandha's en hoe staan deze in verhouding met je core? En hoe zet je dit in bij houdingen als King Pigeon 1, 2 en 3 en Bakasana en heupopeners?

Wanneer?

Opname toegankelijk maand augustus

Kosten?

€ 20.

Betaal hier.

bottom of page