Susana.jpg

Susana Amarante Duarte

Susana heeft een 500-uur Yoga Vinyasa Lerarenopleiding gevolgd bij Svaha Yoga Amsterdam.

Haar interesse in kwantumfysica en haar fascinatie voor het lichaam en de beheersing van de geest brachten haar op het yogapad, en ze vond antwoorden op zoveel vragen over het menselijk bestaan ​​en de aard van de ziel in de studie van de oude yogaleer en beoefening.

Met een achtergrond als professionele danseres en choreograaf wordt haar kennis van het lichaam weerspiegeld in haar gedetailleerde aanwijzingen door de les heen in een dynamische stroom, waardoor een basis ontstaat voor een sterk bewustzijn en begrip van het lichaam en de focus van de geest. Dit in combinatie met filosofische leerstellingen in een eerlijke leeromgeving.

 

Ieder mens heeft dezelfde capaciteit voor ongelooflijke dingen, dezelfde grenzeloze kracht voor grootsheid. Maar om van dat vermogen gebruik te kunnen maken, moet de geest eerst stil zijn, in een staat van gelijkmoedigheid. En dat is wat yoga kan geven - stilte van de geest.

Wat we ook doen in het leven, hoe we ons ook uitdrukken, wat we ook creëren, yoga is een hulpmiddel om ons volledige potentieel te bereiken.