top of page

Avi Adir in Amsterdam 2023

Avi Adir is veel over de wereld rondgetrokken en is geïnspireerd door haar vibratie. Wars van identificatie met welk land of land dan ook, komt zijn muziek voort uit de kern, een oude soefi-spirituele vermenging tot een goddelijke verbinding met een diepe emotionele expressie. Zijn kracht is om een echte ervaring te creëren waarbij compositie en improvisatie tegelijkertijd worden gecombineerd.

 

Een poort die leidt naar een mystieke sfeer, opent zich en geeft de mogelijkheid om de geest te prikkelen door het pad van de ziel en het hart te betreden. Avi Adir's majestueuze gebruik van de authentieke stem benadrukt zijn gevoelige compositie. Hij neemt de luisteraar mee naar een hemels rijk. Het verbinden van akoestiek uit het Midden-Oosten tot ver in het klassieke Oosten en de oude Westerse wortels verder naar het pure kanaal van het bestaan. Een prachtige free-flow klankentuin om het publiek te raken en te inspireren in hun eigen creativiteit en muzikaliteit bouwt zich op als de multi-instrumentalist de natuurlijke liefde voor zingen en dansen deelt.

Wat?

Concert

Op 6 januari 2023 is er een concert waarbij Avi je meeneemt op een muzikale reis met zijn betoverende stem en verschillende muziekinstrumenten.

Workshop FREE YOUR AUTHENTIC VOICE - MUSICAL VOCAL BREATH EXPERIENCE - WAKING UP TO OUR NEGLECTED MUSICAL NATURE op 8 januari 2023.

Er zijn veel manieren en methoden die ons kunnen helpen om in contact te komen met onze creatieve aard en met ons thuisgevoel. Zingen is altijd Avi's favoriete bezigheid geweest.

 

Stem en dans zijn onze primaire expressieve instrumenten. Het vocaliseren van klanken en melodieën is een diepe ziels- en lichaamservaring. Wanneer we zingen, oefenen we op natuurlijke wijze adembeheersing, waardoor een genezend ademhalingspatroon ontstaat dat van binnenuit komt. Het gebruik van onze authentieke stem tijdens het zingen is een andere manier om af te stemmen op ons ware zelf. Onze stem drukt een zeer diepe trilling in ons uit, en door naar onze stem te luisteren terwijl we zingen, kunnen we onze staat van zijn op verschillende niveaus herkennen.

Free your Authentic Voice biedt verschillende manieren en technieken van ademen om de ervaring van onze ware aard te versterken. Het kan ons helpen om onze stem te openen, er kracht in te brengen en het te gebruiken voor hartopening, genezing en voor de vreugde van een spirituele muzikale reis.

 

Het is een heel diep proces van ontsluiting, waarin Avi verschillende manieren deelt om een ​​muzikale ruimte te creëren voor zang en voor muzikale improvisatie (het componeren van muziek terwijl je tegelijkertijd zingt of een instrument bespeelt). We zullen ons concentreren op de levensenergie van het lichaam door middel van natuurlijk ademwerk, stem en tonaliteit, en we zullen kijken naar ons vermogen om een ​​muzikale stroom op te vangen en te vliegen.

 

Dit creatieve proces is een spiritueel pad. Het avontuur gaat over ons, over het diepe zelf, de componist in ons allemaal. Het gaat om originaliteit, om ontdekken en naar boven halen wat volledig en oorspronkelijk in onszelf ligt.

Voor wie?

Dit is een open level workshop. Ervaring met zingen of het spelen van een instrument is niet vereist.

Wanneer?

Op vrijdag 6 januari 2023 vanaf 20:00 is het concert.

Op zondag 8 januari 2023 van 13:00-17:00 is de workshop Free your authentic voice.

Kosten?

De kosten voor het concert zijn € 25. 

De kosten voor de workshop zijn € 45. 

Voor een combinatieticket (concert en workshop) betaal je € 60 i.p.v. € 70.

Koop je ticket hier.

F883AFEF-E7F4-4E27-BA22-FD5141B09AC6_edited_edited_edited_edited.jpg
bottom of page