top of page
IMG_8100.jpg

Massages

Wikipedia: Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling – manueel of met mechanische hulp – op de zachte weefsels van het lichaam, met inbegrip van de huidspierenbindweefselpezenligamentengewrichtenlymfevaten, organen van het maag-darmstelsel en reproductief systeem, ter verhoging van enigerlei aspect van het welzijn van de massee (dat is: degene die wordt gemasseerd). Dit kan met of zonder massageolie worden gedaan.

Di klinkt allemaal heel technisch en er worden uiteraard ook heel veel verschillende technieken gebruikt. Daarnaast werkt Suzanne vooral op haar ïintuitie en probeert op en met de klant af te stemmen op wat er op dat moment nodig is.

Om toch een idee te krijgen hoe ze werkt, vind je hieronder de soorten massage waaruit ze haar meeste inspiratie haalt.

Ontspanningsmassage

De naam zegt het al; bij deze vorm van massage is het doel ontspannen. Hierbij wordt olie gebruikt en door strijkingen en knedingen worden stress en afvalstoffen afgevoerd, de bloedcirculatie gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt.

Träger Approach

Deze behandelvorm is gericht op ontspanning en grotere beweeglijkheid; door de zachte en ritmische bewegingen en aandachtige aanraking leer je dieper te ontspannen en vrijer te bewegen.

Energetische Massage

Door het werken op het energetische lichaam wordt de balans in zowel het lichaam als de geest hersteld. Door verstilling en energetische druk kom je in de diepere lagen van je onderbewustzijn.

Stoelmassage

Deze vorm wordt op locatie en bij bedrijven gebruikt, waarbij rug, schouders, nek en armen worden behandeld. Door middel van deze behandelingen van 20-30 minuten worden klachten verminderd of verdwijnen zelfs.

Deep Tissue Massage

Bindweefsel zit tussen spiervezels, om spierbundels en spiergroepen en tussen je organen. Hier zitten vaak verklevingen. Door het gebruik van vuisten, onderarmen en ellebogen en zónder olie worden deze gebieden bereikt.

bottom of page