top of page
Modern Architecture

Bedrijven

Hoe maak je je organisatie aantrekkelijk voor (potentiële) werknemers? 

Onderscheid je als bedrijf door meer aan te bieden dan alleen een ergonomische werkplek. Zorg voor een vitaliserende en inspirerende omgeving..

Studio Reyn biedt ook coaching, stoelmassages en yoga op locatie.

Neem vandaag nog contact op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen

Klik hier.

Enkele reviews:

"Suzanne is an engaging and helpful yoga instructor, she is someone I have found to be easy to follow and provides lovely to support to people of all levels. I've enjoyed taking Suzanne's classes in a personal capacity and she was very flexible in teaching at my company also. I would definitely recommend Suzanne for yoga instructing."

Whitney Watson

People & Culture Manager at Fastned

 

"Suzanne is stoelmasseuse op mijn kantoor en geeft mij regelmatig deep tissue massages. Haar massages zijn een hele goede blend van body en mind en het is erg gemakkelijk om je helemaal aan de massage over te geven. En je kunt ook nog eens geweldig inhoudelijke gesprekken over yoga en filosofie hebben. Een massagetherapeut met inhoud voor de high end klant ;-). Suzanne is ook altijd bezig haar massages te verbeteren en stemt ze erg goed af op de persoonlijke behoeften."
Erik Vollebregt

Partner at Axon Lawyers

 

"Suzanne is een gedreven en ambitieuze profesioneel. Zij heeft ons geholpen met de implementatie en uitvoering om onze medewerkers meer te ontspannen bij hun dagelijkse werkzaamheden en werkplekadvies te verzorgen op kantoor. Dit alles in het kader van meer rendement halen uit onze Human Resources. De doelstelling is om het kortdurend ziekteverzuim omlaag te brengen en onze medewerkers bewust te maken van hun werkhouding en stress veroorzakende lichamelijke klachten te voorkomen. Hierdoor is bij de meeste werknemers de werkhouding verbeterd en het kortdurend verzuim met 20% verlaagd."

Ronald Rouwendaal

Manager Management and Customer Relationship at Vesteda, Amsterdam

 

"Suzanne geeft stevige stoelmassages op de werkplek. Binnen 20 minuten ben je heerlijk ontspannen en weer soepel. Ook adviseert ze goed over je werkplek zodat alles weer gereed is voor een actieve én ontspannen werkweek. Daarnaast is het altijd leuk als Suzanne aanwezig is door haar vrolijke verschijning."

Ilse van Dijke

 

Managing Director at Accountancy Amstel in Amsterdam

bottom of page