top of page

Cacao Ceremonie door Maike van Ees

Welcome your soul home by loving every part of your physical form. Embodiment by truly seeing yourself, feeling yourself, honoring and accepting all of yourself, in trust of the unconditional power of (our) love.

Wees welkom op deze magische middag waarin cacao, lichaams- en energiewerk elkaar verrijken voor het helder voelen in jezelf, het voelen in je lichaam, om zo verder te openen tot in de diepere lagen van je onderbewuste en hogere wijsheid. Om in te voelen op waar je staat en wat je wenst voor jezelf om te laten ontstaan (en gaan). Om te openen tot het universele speelveld met elkaar.

 • Cacao sharing ritueel

 • Self care en liefdevol samenzijn

 • Uit je hoofd naar hartverbinding

 • Conscious (body) connecting en gronding

 • Diepe meditatiereis & energyhealing

 • Helderheid, zelfliefde & inzicht – wat klopt en wat niet? 

 • Introspectie, intentie en rituelen

 • los te laten

 • Mannelijke / vrouwelijke energieharmonie

 • High frequency programming “Lichtdeeltjes”

 • Voel in op je potentie en open de magie van je hart!

 

CACAO: HET MEDICIJN VOOR HET HART.

Cacao staat bekend als een natuurlijke hartopener. Ze is een plantmedicijn dat ons helpt om vanuit het hoofd in de wijsheid van ons lichaam te zakken, te gronden en tegelijkertijd te openen voor de universele energie van liefde. Helderheid te genereren voor het leven vanuit ons hart. 

Ze schenkt ons de herinnering van dat wat er werkelijk toe doet, belangrijk is voor ons; fullfilling for our soul. Ze schenkt ons de herinnering aan wie of wat we werkelijk zijn; the essence of our soul.

Een ontspannen lichaam is ontvankelijk om patronen te weerleggen en in frequentie te verhogen. Een vrije hartstroom heelt angst (controle) tbv het vrijmaken van energetische stagnaties.

Klik hier voor meer informatie over de zachte en helende kracht van cacao.

 

ENERGY HEALING JOURNEY.

Tijdens de ceremonie begeleidt Maike je in een journey waarin haar woorden en energie rechtstreeks tot je ziel spreken. De zogenaamde taal van het licht stroomt in vele vormen. Soms in aardse woorden, toegankelijk gemaakt voor de mind en in hoge frequentie geladen (lichtdeeltjes noemt ze ze), maar ook ongesproken via beweging, gedachten, klank, licht-woorden of puur in bewustzijnsenergie. Tijdens onze cacaoreis speelt ze in op de energie van de groep en wat het moment daarin vraagt.

IT’S OUR PATH TO EMBODY OUR SOUL.

In je lichaam zijn, want dat is waar we ‘het’ ervaren. Ons lichaam als sensationeel geheel. Het huis van de ziel. 

Aan ons te taak om onze ziel een veilig thuis te geven, zodat we vrij kunnen leven, onze vreugde kunnen volgen, los van de mind-stemmen en kind-patronen. Jouw thuis is niet in andere dimensies, dat is niet de aarde, ligt niet in andere mensen of het externe materiële, jouw thuis is het lichaam dat je in dit leven is gegeven. Precies afgestemd op jou, your gifts, jouw medicijn, dat wat van nature komt en je bedoeld bent in de wereld te delen. 

Cacao als medicijn en de practise of embodiment brengt ons bij die stukken waar we onze ziel nog niet volledig belichamen, en dus het leven niet volledig in verbinding kunnen ervaren.

CONSCIOUS CONNECTING. 

De energie van liefde en open-hart aanwezigheid breken oude patronen en (voorouderlijke) lagen en transfomeren in de vrije vreugde energie van jouw potentie. Er onstaat een vibrerende match met het universum en haar magie. Veilig en gedragen voelen. Overvloedig ervaren en ontvankelijk voor al het licht dat het pad van je ziel je biedt. 

Over Maike en haar persoonlijke cacao journey

 

Maike, energetisch lichaamswerker en healer, begeleidt de cacaoceremonies bij Studio Reyn. Hier lees je meer over wat ze in de wereld deelt: www.maikevanees.nl, en hieronder haar persoonlijke relatie met het cacaomedicijn. 

 

In mijn persoonlijke journey begeleidt de spirit van cacao mij om steeds weer te verzachten in mijn lijf en mijn Zijn. Cacao heeft me bijgestaan om harmonie, helderheid en heling te brengen in mijn persoonlijk ziel-stukken met betrekking tot waardigheid, intimiteit, zelfacceptatie, vrouwelijke & mannelijke energie harmonie, mijn relatie met eten...

 

Ze helpt me om met mijn lichaam te dansen. Diep te voelen en één te zijn. Alle muren en beschermingslagen neer te laten en mezelf vredig en kalm te voelen in alles dat er op dit moment wil ontstaan en wil gaan. 

 

Ze bemoedigt me om me kwetsbaar te tonen, compassievol te zijn, om steeds terug te keren naar de vrije stroom hoe zeer iets in mij ook verkrampen wil. Diep te vertrouwen dat de universele wijsheid en waarheid me via mijn hart en intuïtie onvoorwaardelijk leidt. 

 

Ze bemoedigt me om vreugde te beleven. Nieuwsgierig te ontdekken en liefde te zijn.

Ze laat me zien en diep voelen.

Ze houdt me erbij.


 

Ik voel me zo dankbaar om in deze onvoorwaardelijke stroom van liefde, de spirit van cacao samen te delen met jou. Om te verbinden door met elkaar in ceremonie te gaan. Om je te mogen begeleiden je schild te verzachten, je energie uit te lijnen zodat je opent in je kwetsbare puur- en helderheid. Om de universele liefde te gronden in je lijf en vanuit je hart te groeien in je divine creatiekracht. Om thuis te komen en thuis te zijn. 

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

Liefs Maike 

Voor wie?

Voor iedereen. 

Wanneer?

Zondag 5 november van 15:30 - 18:30.

Zondag 17 december van 15:30 - 18:30.

Kosten?

De kosten voor deze ceremonie zijn € 59. 

Koop je ticket hier:

Zondag 5 november van 15:30 - 18:30.

Zondag 17 december van 15:30 - 18:30.

bottom of page