top of page

De gedeelde passie van Avi Adir en Atmani voor etnische en experimentele meditatiemuziek heeft hen geleid op een reis van creatieve verkenning, grenzen verleggen en experimenteren met nieuwe klanken en ritmes. Hun langdurige vriendschap heeft gediend als basis voor een prachtige muzikale samenwerking, waar de unieke talenten en perspectieven van elke artiest in zitten naar voren gebracht.

 

De muziek van Avi Adir combineert compositie en improvisatie en maakt een diepe verbinding met de vibraties van de wereld. Met een samensmelting van oude soefi-geest en goddelijke inspiratie, creëert zijn muziek een mystieke reis voor de luisteraar. Door zijn authentieke stem en diverse instrumenten vervoert Avi zijn publiek naar hemelse sferen, inspireert creativiteit en raakt de ziel. Met tientallen jaren ervaring zijn Avi's concerten een holistische ervaring, van concertzalen tot spiritueel evenementen.

 

Atmani, een bekwame producer en geluidsontwerper, vormt een aanvulling op de instrumentale expertise van Avi met zijn scherpe oor voor elektronische en hedendaagse muziek. Samen smelten ze eeuwenoude klanken samen met moderne technologie, wat resulteert in een geluid dat zowel tijdloos als fris is. Hun samenwerking resulteert in een meeslepende geluidservaring die luisteraars meeneemt op een reis door vele kleuren en texturen, puttend uit diverse muzikale tradities van allemaal uithoeken van de wereld. Hun muziek heeft een meditatieve kwaliteit en nodigt luisteraars uit om te ontspannen en ze volledig onder te dompelen in de soundscapes die ze creëren.

Voor wie?

Voor iedereen. 

Wanneer?

Op zaterdag 2 september van 20:00 - 22:00.

Kosten?

De kosten voor het concert zijn € 30. 

Koop je ticket hier.

Concert Avi Adir & Atmani

Avi-Atmani-photo3.jpg
bottom of page