top of page
2DEEBBE6-D660-43D5-9C2B-08C9CF684EAC.jpeg

Gongbad door YslashY

Klanken maken om de stilte te ervaren. Dat is het motto van YslashY. Op zaterdag 25 mei doet zij dit met behulp van grote Gongs.

 

Gongs zijn overweldigende instrumenten. Er is geen ontsnappen aan. Zelfs als ze teder en zacht bespeeld worden, dringen ze diep door in lichaam, geest en ziel. De trillingen van Gongs werken zuiverend, daarom wordt het bijwonen van een GongConcert ook wel een GongBad genoemd.

Het zijn instrumenten met een magische werking, de klanken vibreren door het lichaam en door deze trillingen komen de cellen in het lichaam in beweging. Wat vast zit, trilt los en komt in beweging. Zo kan oud zeer en afval loskomen en het lichaam verlaten.

 

Daarnaast nemen de trillingen je ook mee op een magische reis door de wereld van ziel en geest. Want dat is het magische: deze grote gongs met hun indrukwekkend geluid brengen ook stilte voort. Stilte en rust. En daarmee ook vrede in de ziel.

Deze avond gaat YslashY gebruik maken van twee TamTams. Dit zijn gongs die je terugbrengen naar de kern van je ziel. Gongs die je thuisbrengen. Gongs die je bedekken met een warme deken van het NU.

YslashY is de fonetische weergave van Y/Y hetgeen weer verwijst naar het Yin Yang symbool en staat en gaat over balans. Balans is nodig. Het bestaan is al snel en druk genoeg, dus is het van belang om daarnaast ook de rust en de stilte op te zoeken. YslashY biedt deze rust en stilte middels verstillende klankconcerten.

YslashY is een samenwerking tussen Rachel Getrouw - YogaTeacher en George Mensink –KlankKunstenaar.

 

YslashY Sound Magicians

Where sounds meet silence, creating peace of mind, serving lust for life

 

www.facebook.com/YslashY

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zaterdag 25 mei van 20:00 - 21:30.

Kosten?

De kosten voor dit gongbad zijn € 30.

Koop je ticket hier.

bottom of page