top of page
IMG-5583_edited.jpg

Klankreis - Reis door de Elementen

YslashY wil haar publiek laten kennismaken met de magie van klanken. Ze wil de deelnemer laten voelen hoe verstillend en heilzaam haar klanken zijn. Klanken die je plaatsen in het hier en nu en inwerken op het lichaam door hun zuiverende trilling.
 

Wat?

Vanavond neemt YslashY je mee op een Reis door de vier elementen. Een tocht door het Vuur, dat het zaad van liefde plant, het Water dat dit zaadje voedt door de liefde te laten stromen, de Lucht die de liefde laat ademen en de Aarde die de liefde vaste grond geeft.


YslashY is een samenwerking tussen klanktherapeut George Mensink en yogadocent Rachel Getrouw, die samen de kracht en magie van klank hebben ontdekt. Samen verzorgen ze klankreizen met als doel te ontspannen en de stilte in jezelf te vinden.
 

Op 2 april nemen ze je mee op een reis door de vier elementen met klanken die tevens de levensenergie voeden. YslashY laat zich hierbij inspireren door de ervaringen met geluid en klank die ze heeft opgedaan in o.a het Tropisch Regenwoud, de heilige plaatsen van Scandinavië én in
Nederland. De kennis en ervaringen die YslashY op haar avonturen en ontmoetingen heeft opgedaan, zullen hun weg vinden in de helende klanken die YslashY ten gehore zal brengen.

Voor wie?

Voor iedereen.

Wanneer?

Zondag 2 april van 20:00 - 21:00

Kosten?

€ 30

Tickets voor de klankreis vind je hier.

bottom of page