top of page
29B14C96-F2F0-4051-9E4B-0D1F3EA5E647.jpg

Musica Medicina in Amsterdam 2023

Workshop Singing back to the earth - Intuitive Singing

 

Een workshop die is ontworpen om een nieuwe relatie met je zangstem te creëren voor zowel niet-muzikanten als muzikanten. Zingen is het eerste muziekinstrument dat de mens kent en is de meest instinctieve manier om elke vorm van emotie uit te drukken die we op dit moment voelen. In plaats van te proberen liedjes te zingen, zouden we naar binnen moeten duiken en zingen zonder enige tekst om toegang te krijgen tot een intuïtieve uitdrukking.

Afgezien van zelfonderzoek door de stem, zouden we ook Mongoolse en Inuit-keelzang proberen, evenals Dhrupad - een Noord-Indiase klassieke traditie van stemcultuur.

Wanneer?

18 februari van 14:00 - 18:00

Kosten?

€ 60

In combinatie met de workshop Teachings ot the elder sparrow - Transformative wisdom from the Eastern Himalaya en het Concert € 100.

 

Workshop Teachings ot the elder sparrow - Transformative wisdom from the Eastern Himalayas

 

De beste manier om een lering te delen is door middel van een verhaal. In deze cirkel zullen we de grondbeginselen en principes van genezing behandelen zoals gezien in de sjamanistische tradities uit de oostelijke Himalaya's door middel van het vertellen van  ceremoniële verhalen.

De oudsten zeggen dat er twee manieren zijn om te transformeren - de ene is om te zitten als een rots (de manier van de grootvader) en de andere is om te stromen als de rivier (de manier van de grootmoeder).

We bespreken ook de traditionele kennis, praktijken en wijsheid van de methode van de grootvader en de principes van de grootmoeder door middel van onderzoek, begeleide reizen met de trommel en via overgangsrituelen.

 

Wanneer?

19 februari van 15:00 - 18:00

Kosten?

€ 45

In combinatie met de workshop Singing back to the earth - Intuitive Singing en Concert € 100

Concert

 

Musica Medicina brengt klanken uit verschillende folk-, natuur- en klassieke tradities uit Azië samen en presenteert ze in een eigentijdse vorm.

Hun concerten zijn meer dan alleen een muzikale ervaring. Het is er inderdaad een waar sonische trillingen de herinnering oproepen aan hoge bergtoppen, graslanden, rivieren en tropische bossen.

Verwacht Noord-Indiase tempelgezangen, Mongoolse keelzang, oosterse Himalaya-drums en strijkersmelodieën die door Arabische, Ottomaanse, Perzische, Centraal- en Zuid-Aziatische landschappen doorklinken.

Wanneer?

18 februari van 19:30 - 21:30

Kosten?

€ 25

In combinatie met de workshop Singing back to the earth - Intuitive Singing en de workshop Teachings of the elder sparrow - Transformative wisdom from the Eastern Himalayas en het Concert € 100

​​

Koop je kaartje(s) hier.

Kijk voor meer informatie

www.musica-medicina.com/

En volg op Instagram

www.instagram.com/musica.medicina.india/

bottom of page