Vergoedingen

Disclaimer:Wij kunnen geen enkele garantie geven inzake de juistheid of het bijgewerkt zijn van de informatie hierboven omdat wij afhankelijk zijn van externe informatiebronnen. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. 

Lijst Cleo Tjitrodopo (NVST)

Zie NVST.

Hieronder vind je het bericht van de BATC (beroepsvereniging Suzanne Reynaert) omtrent vergoedingen:
 

Geen lijst met vergoedingen van Zorgverzekeraars

 

In het verleden maakte Beroepsorganisatie BATC jaarlijks een overzicht over de vergoedingen van Zorgverzekeraars. Vandaag de dag is dit met méér dan 100 aanvullende zorgpolissen niet haalbaar gebleken. Zorgpolissen bevatten daarnaast ook veel onduidelijkheden.

 

Wat kunt u wel doen om u te informeren?

Bekijk meerdere vergelijkingssites om te zien wat voor u de voordeligste en meest complete zorgverzekeraar is. Onder de knop ‘vergelijkingswebsites’ op de homepage van deze site kunt u hiermee aan de slag.
Indien u een keus heeft gemaakt vraag dan aan uw BATC therapeut haar/zijn AGB zorgverlenerscode. Deze code vermeldt u in een e-mail naar uw zorgverzekeraar.

U vraagt in deze mail of u met uw aanvullende verzekering, bij behandeling door de BATC Therapeut, voor vergoeding in aanmerking komt.
U heeft een schriftelijk bewijs nodig van uw zorgverzekeraar voordat de behandeling plaats vindt. De zorgverzekeraar dient duidelijk aan te geven welke werkvormen vergoed zullen worden.

 

Deze feiten geven wij u nog wél graag mee

• Geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen: Anderzorg, Hema, Interpolis en Just.
• De BATC zorgverlener wordt niet vergoed door: de VGZ-groep (incl. iptiQ), DSW, Pro-Life en ‘Zorg en

Zekerheid’.
• De Amersfoortse vergoedt alleen Acupunctuur of Shiatsu therapie
• Ditzo vergoedt alleen een natuurgeneeskundige behandeling indien die door een BIG-geregistreerde arts wordt

uitgevoerd.