top of page

do 21 jun

|

Zeeburgerpad 74

Maak jouw Yoga Bizz Mandala

Ben je een yogadocent en/of studio-eigenaar, maar weet je niet hoe je je moet profileren? Dan is deze workshop voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Maak jouw Yoga Bizz Mandala
Maak jouw Yoga Bizz Mandala

Tijd en locatie

21 jun 2018, 10:00 – 13:00

Zeeburgerpad 74, Zeeburgerpad 74, 1019 AD Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Workshop ‘Maak jouw Yoga Bizz Mandala’

Ben je een yogadocent en/of studio-eigenaar, maar weet je niet hoe je je moet profileren? Vraag jij je af hoe je je lessen en workshops vol krijgt? Wil je weten hoe je je onderscheidt in de ogenschijnlijk volle yogamarkt?

Loop jij rond met deze vragen, dan is dit de workshop voor jou!

Vind je antwoorden en vertaal je twijfels naar een helder plan voor groei. Samen met brandingspecialist Ellen Roggeveen maak jij jouw unieke Yoga Bizz Mandala en krijg je de tools stappen te zetten. Maak je Mandala en wordt de yogadocent en/of studio-eigenaar die je wilt zijn!

Wat?

In deze 3-uur durende workshop gaan we spelenderwijs aan de slag om jouw yoga business te definiëren aan de hand van gerichte vragen en oefeningen. We brengen jouw persoonlijke ‘wie, wat en waarom’ in kaart zodat jij in staat bent richting te geven aan jouw yoga business. Laat je uitdagen en ga naar huis met de tools om jouw Yoga Bizz Mandala in de praktijk te brengen.

Wie?

Ellen Roggeveen is strateeg met als specialiteit branding & positioning. Haar achtergrond is uitgever/hoofdredacteur. Daarnaast is ze yin yoga-docent en schrijft ze voor o.a. Yoga Magazine.

Kosten?

€ 75 ex. BTW

We werken in een kleine groep en hebben plek voor slechts 6 personen. Schrijf je dus snel in via https://www.reyn-amsterdam.nl/workshops en je ontvangt de informatie m.b.t. de betaling. Als we je betaling hebben ontvangen, reserveren we je plek.

Waar?

Zeeburgerpad 74, Amsterdam

Reyn voor Lichaam en Geest

“Als eigenaar ben je bezig om de studio vol te krijgen. Je wilt de juiste docenten aan te trekken, een mooi rooster creëren en je lessen op de juiste manier promoten. Er komen veel keuzes op je pad en voor je het weet ben je aan het fladderen. Ik had behoefte aan focus en praktische handvatten. Nu ik helder heb waar ik voor sta, kan ik daadwerkelijk stappen zetten.”

Suzanne Reynaert, Reyn voor Lichaam en Geest

Deel dit evenement

bottom of page