Studio Reyn is online!

Haal Studio Reyn nu in je huis!

De veiligheid van je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt, is een rustige ruimte waar je je mat kunt uitleggen. En een apparaat, bij voorkeur laptop/desktop/tablet. Heb je daar een camera bij, dan kunnen wij jou ook zien tijdens de live-lessen!

Check ons op Youtube voor gratis korte lessen van onze docenten. Deze kun je steeds terugzien.

 

Kijk op het rooster voor live workshops en lessen.

* Hier komen meer lessen bij dus houd onze website in de gaten.

** Voor de workshops schrijf je je in door te klikken op het yogarooster en de workshop te reserveren en te betalen. Zodra je hebt betaald, volg je stap 2. Lukt dit niet, neem dan  contact met ons door te bellen met Suzanne op 06-432 46 232.

Wat moet ik doen om mee te doen met online lessen?

1. Mensen met een lidmaatschap of strippenkaart kunnen gebruik maken van hun credits. Voor nieuwe studenten, t/m 6 april is dit op basis van donatie. Klik op de button hieronder.

Je kunt je donatie ook overmaken op NL44RABO0166429244 t.n.v. Studio Reyn.

BIC: RABONL2U

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. 15 minuten vóór aanvang van de les of workshop log je in op de streamingsdienst Zoom. Je moet je wel registeren, dus houd daar rekening mee! 

3.

  • Alle deelnemers kunnen de videotransmissie van andere deelnemers zien. Als je jezelf of de persoonlijke omgeving waarin je deelneemt aan de online les niet wilt laten zien, kun je de camerafunctie deactiveren of de camera afdekken. De naam die je invoert wanneer je meedoet met de online les, wordt aan andere deelnemers getoond. Je kunt je naam echter op elk moment wijzigen (bijv. alleen de initialen specificeren).

4. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten van tevoren klaar zit op je matje, eventueel met blok, riem en dekentje. 

Heb je dit niet, laat het ons weten. Dan kun je dit lenen van de studio. En anders, wees creatief en gebruik boeken, touwen e.d.

Verder willen we bij deze benadrukken dat je de les op eigen verantwoordelijkheid volgt. Voelt iets niet goed, doe het dan niet! Wees je er bewust van dat er geen docent is die je kan corrigeren. 

Ben je zwanger of ongesteld, doe geen omgekeerde houdingen zoals hoofdstand, handstand of schouderstand. 

Heb je twijfels of je mee kunt doen, raadpleeg eerst je arts of behandelaar.

De yogalessen zijn niet bedoeld als vervanging voor medisch advies. Het kan wel een mooie aanvulling zijn.

Veel plezier en we zijn benieuwd naar je feedback!

Je kunt dit mailen naar suzanne@studioreyn.nl

Zou je alsjeblieft een paar minuutjes willen nemen om onderstaand formulier in te vullen en ons laten weten wat jouw behoefte is voor wat betreft online yogalessen? Alvast bedankt!