top of page

Studio Reyn online

Haal Studio Reyn nu in je huis!

De veiligheid van je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt, is een rustige ruimte waar je je mat kunt uitleggen. En een apparaat, bij voorkeur laptop/desktop/tablet. Heb je daar een camera bij, dan kunnen wij jou ook zien tijdens de live-lessen!

Check ons op Youtube voor gratis korte lessen van onze docenten. Deze kun je steeds terugzien.

 

LIVESTREAMS

Kijk op het yogarooster voor live workshops en lessen.

* Hier komen meer lessen bij dus houd onze website in de gaten.

 

1. Schrijf je je in door te klikken op het yogarooster en de les/workshop te reserveren. Hiervoor heb je een account nodig in ons systeem Eversports. 

2. Vijftien minuten vóór aanvang van de les of workshop is de streamingslink naar de livestream van Zoom beschikbaar in Eversports onder Mijn boekingen/activiteiten. 

Je moet je wel registeren bij Zoom, dus houd daar rekening mee. 

3. Je komt nu in de lobby/waiting room, waar je wacht totdat de docent je binnenlaat.

Problemen? Bel of stuur een app naar 06-43246232.

4. Tijdens de livestream wordt de docent opgenomen, zodat de opname beschikbaar is voor leden en voor niet-leden tegen betaling. Verder kunnen alle deelnemers de videotransmissie van andere deelnemers zien. Als je jezelf of de persoonlijke omgeving waarin je deelneemt aan de online les niet wilt laten zien, kun je de camerafunctie deactiveren of de camera afdekken. De naam die je invoert wanneer je meedoet met de online les, wordt aan andere deelnemers getoond. Je kunt je naam echter op elk moment wijzigen (bijv. alleen de initialen specificeren).

6. Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten van tevoren klaar zit op je matje, eventueel met blok, riem en dekentje. Heb je dit niet, laat het ons weten. Dan kun je dit lenen van de studio. En anders, wees creatief en gebruik boeken, touwen e.d.

Verder willen we bij deze benadrukken dat je de les op eigen verantwoordelijkheid volgt. Voelt iets niet goed, doe het dan niet! Wees je er bewust van dat er geen docent is die je kan corrigeren. 

Ben je zwanger of ongesteld, doe geen omgekeerde houdingen zoals hoofdstand, handstand of schouderstand. 

Heb je twijfels of je mee kunt doen, raadpleeg eerst je arts of behandelaar.

De yogalessen zijn niet bedoeld als vervanging voor medisch advies. Het kan wel een mooie aanvulling zijn.

Bekijk de opgenomen livestreams in de  Videotheek

Veel plezier en we zijn benieuwd naar je feedback!

Je kunt dit mailen naar suzanne@studioreyn.nl

bottom of page