Suzanne Reynaert

Google Rein en je vindt ‘onverdorven’, ‘helder’, ‘puur’, ‘schoon’, ‘zuiver’. In het reine brengen [misverstanden oplossen]
Rein is ook een Duitse jongensnaam, wat ‘adviseur, raadsman’ betekent.

Suzanne betekent ‘lelie’, wat symbool staat voor zuiverheid.
Met de naam Suzanne Reynaert zag zij dat een schone taak voor haar is weggelegd: Het bereiken van zuiverheid en helderheid: Hoe kom ik met mijzelf in het reine en ben ik eerlijk (lees: lief) tegenover mijzelf?

Dit proces kent zij maar al te goed. Na 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, wist ze het zeker: van dit werk zou ze niet gelukkig worden. Ze wilde haar hart volgen, maar wat wilde haar hart eigenlijk? Na een coachingstraject zette ze alles in beweging en kwam ze terug bij haar kern en bij haar passie: het werken voor en met mensen en hen een goed gevoel geven. Met een lichaamsgerichte coachingsopleiding 
maakte ze een nieuw begin. Door te luisteren naar haar hart en lief te zijn voor zichzelf, doet ze nu wat ze echt leuk vindt.

Lief zijn voor jezelf, het klinkt zo makkelijk. Jezelf verwennen met materiële zaken kan heel fijn zijn en vervult een bepaalde behoefte. Maar luister jij ook naar de werkelijke behoefte van je lichaam, geest en ziel?

Volg ons