top of page
Suzanne 2020.jpg

Suzanne Reynaert

Na 2 verschillende studies, een jaar op de Albert Cuyp te hebben gewerkt en diverse banen in het bedrijfsleven kwam Suzanne terecht in een coachingstraject met de vraag: ‘wat wil ik’.

 

Met de diagnose ADHD en het gebruik van Ritalin voelde ze sterk de keuze: Wil ik gestructureerd zijn, passen binnen de maatschappij en depressief of ben ik liever chaotisch en vrolijk? Een diepere laag werd geraakt en ze kwam bij de vraag ‘wie ben ik’.

 

Ze begon een studie WellnessCoaching/Holistisch Coachen en dit voelde als een keuze vanuit haar eigen hart. Tijdens haar studie zette ze haar bedrijf op en begon ze met stoelmassages op het Amsterdamse stadsstrand Blijburg. Vanuit hier zette ze haar eigen praktijk op voor natuurgeneeskundige therapie, coaching en massages. 

 

Op de vraag van klanten wat zij aan beweging deed, verwees ze hun naar haar yogaschool Svaha Yoga, waar ze uiteindelijk zelf de 500-uurs docentenopleiding volgde. Hiermee werd Studio Reyn tevens een yogastudio.

 

Met Studio Reyn werkt Suzanne vol passie en legt haar authentieke zelf erin. Zoals Ram Dass zegt ‘I can do nothing for you but work on myself…You can do nothing for me but work on yourself.’

bottom of page