5540D475-A184-4C5D-9F5C-E7A5941AE998.jpg

Melanie Webb

Melanie kwam in aanraking met yoga door haar oudere zus, een van haar grote voorbeelden, toen ze op haar 17e in Amsterdam belandde. Toen ging ze bij haar op sleeptouw, naar een yogales in een gymzaaltje ergens in de Jordaan. Ze is er nooit meer mee gestopt.

 

In yoga vond ze het antwoord op de enorme  behoefte aan een gevoel van saamhorigheid en verbinding. Het gevoel er onvoorwaardelijk te  kunnen zijn heeft haar in vele opzichten voorzien in haar basisbehoeften als mens.

 

Ze werkte tijdens haar studie aan de Academie voor Toegepaste Astrologie bij een yogastudio in de Pijp waar ze  voeding bereidde. Ze ontdekte dat een professionele loopbaan binnen de astrologie een lang traject zou beslaan en om haar drie dochters te kunnen blijven onderhouden was het tijd voor een nieuwe  stap. Gelukkig werd ze gevraagd om yogalessen te delen. In de eerste plaats met kinderen, waarvoor ze een opleiding (50+hrs) deed bij Dolfijn wellness.

 

Dit was het begin van een kruisbestuiving  tussen haar persoonlijke groei en haar professionele leven. Ze blijft de yogawetenschap bestuderen;  eerst bij The Fat Yogi's (200+ hrs) en daarna bij Svaha Yoga (500+hrs). De Oosterse filosofie en de  psychologische astrologie blijven haar dag in dag uit boeien.

 

Ze ontdekte dat haar honger naar  verbinding soms doorschoot in willen presteren. Toen ze in 2020 Reumatoide Artritis ontwikkelde  heeft ze zelf mogen ervaren dat een gevoel van werkelijk verbonden zijn begint met het aanschouwen van wat is, waardoor we wellicht ontdekken dat er niets te presteren valt en het een toelaten is. Een  acceptatie van het Zelf.